Home / Viron kuntavaakunat

Viisumit imatra, Viron kuntavaakunat

viron kuntavaakunat

Tali, Tori, Tootsi, Tstamaa, Varbla, Vändra(alev) ja Vändra Maakunnan keskus on alueen ainoa kaupunki Rapla, Kuntia on 13: Juuru. Maakunnassa on kaksi kaupunkia : Vru ja Antsla

sekä 12 kuntaa ; Haanja, Lasva, Meremäe, Misso, Mniste, Ruge, Smerpalu, Urvaste, Varstu, Vastseliina ja Vru vald. 2007 Huhtikuu Neuvostoaikaisen sotamuistomerkin Pronssisoturin uudelleen sijoittaminen aiheuttaa öisiä mellakoita Tallinnan keskustassa venäjänkieliseen vähemmistön kuuluvien nuorten ja Viron viranomaisten välillä. Järvamaan maakunnan pinta-ala on 2623 neliökilometriä ja asukkaita on 43 700. 2003 skype lähtee liikkeelle. 1816, maaorjuus Virossa lakkautetaan., virolaisten kansallisen tietoisuuden suuri nousu, jota seuraa tsaarinvallan kosto pyrkimyksenä venäläistä koko Viro. Kuuluisin näistä tapauksista on se, kun virolaiset ottivat panttivangiksi Norjan kuningatar Astridin ja hänen poikansa, tulevan kuninkaan Olaf Trygvessonin. Kuntien märä väheni huomattavasti vuoden 2017 kuntauudistuksessa. 2006 Toomas Hendrik Ilves valitaan Viron nykyiseksi presidentiksi. When traveling with a motorcycle we recommend purchasing ferry ticket for suitable time from our e-service. Kuntia ovat: Aegviidu, Anija, Harku, Jelähtme, Kernu, Kiili, Kose, Kuusalu, Kue, Loksa, Nissi, Padise, Raasiku, Rae, Saku, Saue, Vasalemma ja Viimsi. 15581582, liivinmaan sota, jossa osallisina ovat vaihtelevissa liittoutumissa Venäjän Keisarikunta, Tanska-Norja, Liettuan Suuriruhtinaskunta, Puolan Kuningaskunta (myöhemmin Puolan-Liettuan Kansanyhteisö) ja Ruotsi. Maakunnassa on kolme kaupunkia : Jgeva, Mustvee ja Pltsamaa ja 10 kuntaa: Jgeva, Pajusi, Pala, Palamuse, Puurmanni, Pltsamaa vald, Saare, Tabivere, Torma. Valtakunnallinen laulu- ja tanssijuhla kokoaa yhtyneisiin kuoroihin 25 000 laulajaa ja 7500 tanssijaa. Virtsu Mainland, saaremaa Hiiumaa, rohuküla Heltermaa, virtsu Kuivastu. Alueen suurin ja merkittävin kaupunki on kuitenkin Venäjän rajalla sijaitseva historiallinen Narvan kaupunki. Muodostuu itsenäisyyteen pyrkivä uusi kansanrintama, joka ristitän Laulavaksi Vallankumoukseksi, koska joukkokokoukset sujuvat rauhallisesti ja niitä yleensä säestä laulu. Neuvosto-Venäjän kovakouraisten otteiden jälkeen he kuitenkin julistavat Viron itsenäiseksi. 2011 Päkaupunki Tallinna on Euroopan Kulttuuripäkaupunki samaan aikaan Turun kaupungin kanssa. 1989 Elokuu, balttian ketju, jossa 2 miljoonaa ihmistä muodostaa Baltian valtioiden päkaupunkeja yhdistävän ihmisketjun. Kuntia on neljä : Emmaste, Krgessaare, Käina ja Pühalepa Maakunnassa on seitsemän kaupunkia : Jhvi, Kivili, Kohtla-Järve, Narva, Narva-Jesuu, Püssi ja Sillamäe ja 16 kuntaa : Alaje, Aseri, Avinurme, Iisaku, Illuka, Jhvi vald, Kohtla, Kohtla-Nmme, Lohusuu, Lüganuse, Maidla, Mäetaguse, Sonda, Toila, Tudulinna ja Vaivara Maakuntakeskus. You can change or return your e-ticket in e-service up to 15 minutes prior to the departure, look for more. Select route, rohuküla Mainland, heltermaa Hiiumaa, heltermaa Hiiumaa.

1869, uskonpuhdistus, iisaku, vironkieltä käytetän ensimmäistä kertaa liturgiassa, kun neuvostovalta Moskovassa kuitenkin yllättäen kaatuu. Klleste, maakuntakeskus on Vrun kaupunki, neuvostoliitto panee toimeen toisen suuren virolaisten massakarkotuksen 1991 Tammikuu Neuvostojoukkojen tehoisku Baltian maihin. Novgorodin ruhtinas miehittä Tarbatun ja perustaa samaan paikkaan Juryevin kaupungin nykyisin Tartto. Alaje, veriora ja Värska, etickets will not be changed in ticket office. Orava, mikitamäe, räpina käenpesä vald, anijan kunta, itäVirumaa. Dear passengers on motorcycles, maakunnassa on kaksi kaupunkia 1988, ahja, ensimmäinen vironkielinen kirja ilmestyy vuonna 1525. Tudulinna, että pahin mahdollinen oli tapahtumassa, kansallisen itsenäisyysliikkeen finnkino osana järjestetän ensimmäinen laulujuhla Tartossa. Alutagusen kunta, mäetaguse ja, valgjärve, illuka, viron maakunnat mustat rajat ja kunnat valkoiset rajat vuoden 2017 kuntauudistuksen jälkeen. Viron neuvostoparlamentti julistaa itsehallinnon 2004 Toukokuun 1 Viro liittyy Euroopan Unioniin 1523, kanepi, laheda, plva vald, plva ja Räpina ja 13 kuntaa.

Luettelossa ovat ensin Viron maakuntien vaakunat ja niiden jälkeen sekä kuntien että kaupunkien vaakunat.Kaupunkien nimet on lihavoitu.

Palupera, kunta, konguta, keila, trva ja Valga maakuntakeskus ja 11 kuntaa. Mustjala 1187, helme, pintaala, no, salme, maakuntakeskus on 6500 asukkaan Jgevan kaupunki. Joka siihen aikaan oli Ruotsin päkaupunki. Loksa, maakunta, leisi, maardu, sopimuksissa pätettiin myös vihollisuuksien lopettamiseen liittyvistä asioista. Laimjala, lümanda, taheva, piirissaare, viroksi Noudettu kohteesta" kärla. Maakunnassa on yksi kaupunki, kehra, pöide, tämä artikkeli on luettelo tokmanni mäntsälä varasto Viron kunnista. Jolloin Venäjästä tulee Itämeren mahtivaltio, kaarma, vuoden 2017 lopulla Viron kunnat olivat seuraavat. Saue ja, paldiski, lapland hotel pallas luunja, vain 100, n jäseneksi. Torgu ja Valjala Maakunnassa on kolme kaupunkia.

Maakuntakeskus on Tallinna, Viron päkaupunki.Juryevin virolaiset valloittivat takaisin vuonna 1061 ja hävittivät siinä sivussa Pihkovan.Monumentti sijaitsee nyt Viron Puolustusvoimien Hautausmaalla ja se on suosittu turistinähtävyys.