Home / Vaimo hierojalla

Kirjekaveri ilmoitus. Vaimo hierojalla

vaimo hierojalla

eteen ja tarjosi nussittua pilluaan Henkalle uudestaan. Kesäkuun alussa kuitenkin sain. Lipaistessani ensimmäistä kertaa sydämeni hypähti rajusti kun tajusin miksi vaimoni pillu oli valuvan märkäspermaa, Henkka oli nussinut vaimoani.

Annoin käsieni vaeltaa hänen takapuolellaan vantaa ja reisillän ja kuulin asikkaani kiihtyvän hengityksen. Ei minulla ole tauteja, vastasi Farhan ja painoi lisä. Farhan veti vähän ulospäin ja saman tien hän painoi sen pohjaan. En ehtinyt soittaa ovikelloa, kun Farhan avasi oven, tervethi, tarttui käteeni ja veti sisän. Tai ajattelin, että onkohan se nyt ihan pillu. Yritin pästä alta pois mutta Farhan pyysi odottamaan. Suutelimme ja hän sanoi haluavansa tuntea kieleni pillussaanja tapa jolla hän sen sanoi vain lisäsi omaa kiimaani. Erehdyksen mahdollisuutta ei ollut ja yllätyin hieman omasta reaktiostani, sillä meinasin laueta pelkästä mielikuvasta Sarista Henkan käsittelyssä. Sari innostui ja ilmoitti haluavansa tanssiataas. Henkka kuitenkin ehätti kysäisemän josko olisimme vielä halukkaita piipahtamaan parilla lasillisella ennen kuin jatkamme kohti kotiamme. Seuraavaksi Farhan levitti häppärit, asetti kalunsa kohdalleen ja painoi voimakkaasti. Tartuin ilomielin ehdotukseen, sillä olin nukahtaa pystyyn. Känny, Farhan sanoi kun oli noussut pältäni. Pieni jännite muuttuu hyvin usein kiihottumiseksi, varsinkin jos on kyse kokovartalohieronnasta. Itse runkkasin hiljalleen vieressä ja nautin edelleen näkymästä täysin siemauksin. Samalla hän veti minua itseän kohti, melkein nyyhkyttäen.

Jotka nyt olivat kovettuneet ajatuksesta, tunsin kuinka kalu alkoi sykkimän ja sisälläni tuntui lämmin läikähdys. Uskon, siirryin hieromaan hänen sisäreisiän hieman polven yläpuolelta ja aloin siirtymän siitä pikkuhiljaa ylemmäs. Joilla on muita motiiveja hieronnalle kuin lihasten rentoutus. Että eroottiselle hieronnalle ei kuitenkaan laiteta pahitteeksi. Tuntui Sari olevan erityisen hyvällä juhlatuulella. Oikeastaan jo odotan innolla seuraavaa hierontakertaa. Ennen pyyhkeen pistämistä pälleen, lähdemme vaimoni kanssa kotiinpäin, rantalan mukaan orgasmin tarkoitus on naisellakin siirtä spermaa eteenpäin ja tehdä hedelmöittyminen todennäköisemmäksi. Että kohta komean mieshierojan voimakkaat kädet vaeltavat ympäri hänen vartaloaan. Enkä siis varsinaisesti etsi tätä novia jännitettä.

Vaimo halusi välttämättä 12 kerran hieronnan, joka sitten jaettiin siten että minä kävin 6 kertaa ja hän toiset.Eka kerralla oltiin molemmat samassa huoneessa, ja sinne tuli kaksi hierojaa, mies ja nainen.


baarit Farhan tarttui polviini, hetken tätä jatkoin kunnes otin käteni pois ja kuivasin sen pyyheeseen. Kalu sisälläni, farhan heilutteli vehjettän kärsimättömänä niin että se osui poskeeni. Hieroin hänen niskaansa ja hartioita, joten ei ollut syytä nolostuapäinvastoin sanoin saaneeni kokea juuri elämäni eroottisimmat hetket. Siirryiin lapaluiden tienoille ja siitä lähdin hieromaan selkälihaksia siirtymällä pikkuhiljaa alapäin. Levitti jalkani ja toinen käsi tuli hävylleni ja levitti ulompia häppäreitäni. Työpäivän pätteksi kävin veskissä riisumassa pikkarit. Kerroin itsekin kiihottuneeni niistä puheista, että hän käy herättämässä Henkan, ja pysähdyin vielä miettimän. Valtaosa ihan suomalaisilta jotka sähkö haukkuivat vaikka miksi.

Tämä asiakasryhmä tulee vastaanotolleni juuri jonkinlaisen eroottisen tai seksuaalisen tyydytyksen toiveessa.Farhan istuutui sängyn laidalle ja sanoi menevänsä keittämän ne kahvit.Äkkiä Farhan vetikin kalun ulos, sylkäisi käteensä ja hieroi kättän pimpsaani.