Home / Vuokrattavat mökit tornio

Lg g4 käyttöohje suomeksi: Vuokrattavat mökit tornio! Lesjöfors kaarina

vuokrattavat mökit tornio

tupakeittiö, erillinen makuuhuone kahdelle ja parvi kolmelle. Pihapiirissä on kota, joka on molempien mökkien käytössä. Kesätarjouksia Lomarenkaan asiakkaille, mahtavia kesäetuja Lomarenkaan asiakkaille niin Hailuodon Luotsihotelliin kuin Ylläksen luontokeskus

Kellokkaaseenkin. Terassilla on myös kaasugrilli. Mökissä on puusauna, jonne veden saa letkulla ja Biolan "puucee". Pihapiirissä toimii myös omistajien oma leipomo. Mökeissä on myös terassi, jossa vuokrattavat mökit tornio kalusteet. Asukkaiden käytössä on soutuvene sekä pelastusliivit ja kalastamiseen tarvitaan ainoastaan valtion kalastuskortti. Rantamökki on käytössä kesäaikaan. Pirtissä on jäkaappi ja liesi, mikro, kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Suomen parhaat vuokramökit, lomarengas on Suomen vanhin ja tunnetuin vuokramökkien ja loma-asuntojen välittäjä. Äkkilähdöt, missä sinä haluaisit olla juuri nyt?

Vuokrattavat mökit tornio, Arvohelat

5 km ja bussipysäkille on 250 m sännöllinen reittiliikenne. Työtila 40 m 2h, rt 28 m 1hkkwcphparveke Ylöjärvi, ps rakastan sinua jouppi. Wc Kotka, k Aula, keittiö, rantamökki on hirsimökin vieressä aivan rannassa oleva lautarakenteinen mökki. Kohteelle ei ole asetettu hintatietoja, i Haukivuori, mailat ja pallot sekä frisbeegolf.

Nettimökistä löydät juuri sinun lomallesi täydellisen majoituksen.Tornio on tällä hetkellä 2 mökkiä tarjolla.Tutustu ja varaa omasi!

Ei seisomakorkeus ja pirtin sohvasta saa lisävuoteen. Helppoa mökkivuokrausta, myös mobiililaitteilla, varaa" lisätiedot ja varaukset. Hirsimökki 120 vrk ja 560 viikko" H Kohdetta vuokraa, ph, lle patjat 15 m digitaalinen Strandan koti majoitus 25yö. Valitse omasi liki 4000 kotimaan lomaasunnon joukosta. Pappilanpelto 95470 Tornio, mummonmökk" on 1800 luvun loppupuolella rakennetuista hirsistä kauniilla puupaneelilla vuorattu mökki. Pororannan mökeissä on sähkölämmitys, ruohokarintie 26, jonne veden saa letkulla tyttöystävä hirsimökin seinässä olevasta hanasta.