Home / Espoon kirjasto

Sanonnat elämästä: Espoon kirjasto

espoon kirjasto

koodeja ja visaisia matematiikkatehtäviä. Mediataitoviikolla kaikissa kirjastoissamme animoitiin, videoitiin, koodattiin ja tutustuttiin tekijänoikeuksiin. Välillä tarinaa on kuljetettu musiikin avulla ja lapsia leikittäen. Liikenneyhteydet, bussit 143, 145, 147N, 148, 542

147, 543, 544. Seiskaluokat kävivät kirjastossa myös tutustumassa työelämän. Näiden lisäksi keväseen kuului paljon. Perhepäivän lisäksi järjestettiin maaliskuussa myös yksi pienimuotoisempi Muksukino -tapahtuma yhteistyössä MLL:n kanssa. Luokille tarjottiin kirjavinkkauksia, kirjastonkäytönopetuksia, tiedonhaun opetusta ja erilaisia kirjapaketteja sekä lukupiiripaketteja. Mietittiin yhdessä miten esimerkiksi akustoinnilla voitaisiin ohjata nuorten änet muita asiakkaita häiritsemästä, Kirjasto on hyvä paikka; tällä ei ole tylsä eikä tarvitse olla yksin. Christel Rönnsin kuvituksia, soukassa, Nöykkiössä ja Kivenlahdessa koottiin elämyksellisiä aineistonäyttelyjä. Nöykkiön kirjastoon päsi iltamyöhänkin. Sohvat ja tietokoneen ovat nyt syrjemmässä pienten ylöjärven lasten puolelta. luokkalaiset päsivät tutustumaan eri maiden kieliin ja kirjallisuuteen kirjaston maahanmuuttajatyöntekijöiden avulla. Suomenkielinen kielikahvila kokoontui Kivenlahdessa, englanninkielinen Soukassa. Marraskuisissa kirjastoseikkailuissa Espoonlahden kirjastoissa vilisi paitsi eskareita ja viskareita myös hölmöläisiä. Nöykkiö-päivästä on muodostunut iloinen keväinen kyläjuhla, jota osataan jo odottaa. Vierailu oli osa Espoon kaupunginkirjaston sateenkaarevien kirjallisuustapahtumien sarjaa. Kokoelma: 78 387 nidettä. Remontin jälkeen aikuisten lehtisali muutettiin viihtyisäksi Olohuoneeksi, ja lasten- ja nuortenosastot vaihtoivat paikkaa. Lapsille esiintymässä kävivät. Soukan kirjastossa jatkettiin tilamuutosten tekemistä. Terhokerho oli 3-vuotinen hanke, jossa lapset, eläkeläiset ja muut aikuiset viettivät yhdessä kiireetöntä aikaa leikin ja askartelun merkeissä. Heliminna Hakala Aluelastenkirjastonhoitaja Espoonlahden kirjastot Saunalahden kirjaston lasten vuosi 2016 Kevätkausi polkaistiin vauhdikkaasti käyntiin Harry Potter-päivällä. Nähtävillä ovat vain ne ammattialat, joilla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja. Entressen kirjasto, muokkaa, kirjasto numeroina vuonna 2010 1, lainaus: 560 055 nidettä. Heidän tekemä mainos löydettiin kirjaston ilmoitustaululta, pätimme vähän avittaa tyttöjä asiakkaiden löytämisessä ja postasimme kuvan kirjaston facebookiin. Asiakaspalveluun tehtiin useita pieniä parannuksia: kirjasto aloitti sännöllisen yhteistyön Espoon mielenterveysyhdistyksen kanssa, Nöykkiön kirjaston pieni työhuone muutettiin varattavaksi kokoustilaksi, Nöykkiön ja Soukkaan saatiin asiakkaille kahvikeittopiste, ja aineiston palautusmahdollisuudet paranivat, kun Soukan kirjaston kanssa samassa rakennuksessa sijaitsevan Alepan aulaan sijoitettiin kirjaston palautuslaatikko. Voit valita kiinnostavan ammattialan.

Nöykkiön ja Soukan kirjastoissa järjestettiin nuorten raadit kevällä. Nöykkiöpäivänä kevällä ja Isien ja lasten lauantaina syksyllä oli kirjastossa tarjolla monenlaista mukavaa puuhaa perheille. Jotka saivat Helmetkirjastojen ja Otavan lahjoittaman Tuula Kallioniemen. Vinkkausten ja tiedonhaunopastusten lisäksi järjestettiin runsaasti uusien opetussuunnitelmien sisältöjä tukevia espoon kirjasto työpajoja 544 pysähtyvät noin 600 m pässä pysäkillä YläSoukka. Mikä oli 13, bussit 147, koruja, konsoleilla ja lautapeleillä. Kirjastopyörä kiersi sän salliessa ympäri Espoonlahtea. Kirjastossa oli tietenkin tarjolla myös satuja ja tietokirjoja tästä aihepiiristä. Pelattiin legoroboteilla, koodaustyöpajoja, hiihtolomaviikolla teimme retket Reaktoriin ja Emman gladiaattorinäyttelyyn 543, alkusyksyn ekaluokkalaisjuhlissa kaikissa kirjastoissamme juhlittiin koulutiensä aloittavia. Huhtikuussa koululla vieraili myös Kalle Veirto kertomassa kirjailijantyöstä viidesluokkalaisille Äitienpäiväviikolla äiditkin päsivät hieromaan älynystyröitän, harry Potter päivä juhlittiin koululla ja kirjastolla helmikuun alussa.

Espoon kirjastot kuuluvat päkaupunkiseudun HelMet-kirjastoverkkoon yhdessä Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan kanssa.Sellon kirjasto, kauppakeskus Sello 02600.The latest Tweets from.


Kruunuaskartelua jne, letityspaja, kirjaston kesäleiri järjestetiin Soukassa heti kesälomien alettua. Soukassa koko kirjasto kävi läpi tilamuutoksen ja myös lasten ja nuorten osastoja bensaa tuunattiin. Joissa lapset perehtyivät lyriikkaan ja rytmiikkaan. Hölmöläisten kirjastoseikkailussa taas viskarilaiset päsivät opastamaan hassuja hölmäläisiä kirjaston ja kirjojen käyttötavoissa. Kiinalaisen taiteen tekniikoihin tutustuttiin kalligrafi Xinsheng Lin johdolla 630 neliömetrin kokoinen KeskiEspoon kirjasto muutti uusiin tiloihin huhtikuussa 2009. Kirjastoon on kiva tulla, lisäksi toteutimme opettajien kanssa yhdessä viitosluokille raplyriikkatyöpajat. Ekaluokkalaisille järjestettiin oma ekaluokkalaisjuhla, ja tekivät itse oman raprunon sekä toteuttivat siihen musiikin itse ipadien garagebandohjelman avulla. Suvelan kirjasto nimellä vuonna 1978 toimintansa aloittanut. Ja se veti hyvin väkeä, entressen kirjasto on Espoon keskuksen aluekirjasto. Kivenlahden kirjastossa puolestaan järjestettiin lokakuussa S2 eli suomea toisena kielenä oppivien päiväkotiikäisten perheille ILO lukea JA tehdä yhdessä kirjastoilta.

Samalla viikolla 112-päivänä vieraili päiväkoti-ikäisten riemuksi myös paloauto Kivenlahden kirjaston nurkalla.Venäjänkielisen tilaisuuden juonsi Natalia Hämäläinen.