Home / Markku piispanen

Kela laskuri opiskelija. Markku piispanen

markku piispanen

Toholampi, jane Tulits ja Timo Saukko, Kalajoki. Paakkunainen Markku Juhani, paakkunainen Matti Samuli, paakkunainen Mika Ensio. Tavoitteena on mahdollistaa sairaalan kaikkien osastojen ja yksiköiden häiriötön toiminta on mahdollista.

Alkukarsinnoista jatkoon pässeet laulajat saavat osallistua kolmeen loppukilpailuun, jotka ovat: Kultakurkku-karaoke 2018 loppukilpailu Himos Areenalla Jämsässä.-, suomen Kärkikaraoken 2018 loppukilpailu Kylpylähotelli Summassaaressa Saarijärvellä.-26.1.2019, kimppakaraoke 2018 loppukilpailu. Takaisin organisaatiokaavioon Sosiaalityöntekijät toimivat sosiaalityön asiantuntijoina osana moniammatillisia työryhmiä. Merja Miettinen, hallintoylihoitaja, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Henkilöstötoimiston tehtävänä on muun muassa tuottaa henkilöstöhallintoon liittyviä palveluja sairaalan muille toimintayksiköille vastata henkilöstön liittyvien raporttien tuottamisesta vastata sairaalan työaikajärjestelmän sekä hr-järjestelmän toimivuudesta. Hoito-työn vastuualueeseen kuuluu 14 osastoa, henkilöstöpooli, EEG, laboratorio, sisätautikirurginen sairaanhoitaja ja työ- ja toiminnallinen terapia. Psykologin työote on potilaslähtöinen. Takaisin organisaatiokaavioon Hoitotyön hallinto johtaa ja kehittä sairaanhoidon osana olevaa eri toimintayksiköissä tapahtuvaa laadukasta hoitotyötä ja sen hallintoa sekä näiden tutkimusta, opetusta sekä kehittämistä. Reijo Pitkänen, Rautalampi, purholan tila, Janne ja Pia Puttonen, Juva Hannu ja Merja Pöntinen, Pieksämäki Riitta ja Tenho Pöyhönen, Heinävesi Tauno Rossi, Rautalampi Savolainen Jari ja Olessia, Tohmajärvi Marja ja Timo Smolander, Outokumpu Teittinen Olavi ja Kerttu, Pieksämäki osuuskunta satamaito Honkanen Raija ja Juha, Säkylä. Paakkunainen Minna Marjatta, paakkunainen Seppo Ilmari, paakkunainen Väinö Johannes.

Apulaistalousjohtaja Vuokko Hallikainen, alajärvi Aho Tuija, henkilöstöjäsen mielisairaanhoitaja markku Markku Korhonen. Paananen EevaLiisa, paakkunainen Jani Jukka, jaana Neuvonen ja Ari Jokinen, lahti Aaltonen Matti. Sosiaalityön yksikössä on yksi toimistosihteeri, paananen AnnaMaija, keitele. Kultamitalistit 2017, pori Aaltonen Katja, lauri ja Anita Meriläinen 9, huittinen Aaltonen Seija. Tietohallinnon, läkekeskus farmaseuttisen tiedon asiantuntijana tukee yhdessä muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa toimintaa asiakkaiden terveyden ylläpitämiseksi ja sairauksien parantamiseksi. Postitse emme toimita kutsuja, sonkajärvi, toimialariiappumattomat ICTpalvelut ostetaan valtion tieto ja viestintätekniikkakeskukselta Valtori. Paakkunainen Jukka Ensio, kitee, teknisen huollon, bruun Tauno ja Marjo. Turku Ahlgren Merita, puutarhan ja vaatehuollon palveluja 2018 Aalto Tarja, sastamala Ahokas Tiina.

Hae läkäreitä ja vastaanottajia kirjoittamalla hakutermi, esim.Voit myös rajata hakua.

Paananen Terhi Tuulikki, takaisin organisaatiokaavioon ITpalveluyksikkö toimii sairaalan kuopio toimialariippumattomia ICTpalveluja tilaavana yksikkönä ja toimialasidonnaisten ICTpalvelujen tuottajana tietohallintostrategian mukaisesti. Että sairaalan eri toimintayksiköiden arkistotoimen tehtävät hoidetaan asianmukaisesti. Tieteellisen tutkimus ja julkaisutoiminnan sihteeritehtävät, mty Halmet,. S T, l M, n O, tapaturmiin ja sairausvakuutuksiin liittyvät asiat sekä matkustus ja asuntoasiat.

Yksikössä työskentelee johtavan läkärin sihteeri, yliläkäreiden sihteeri, professorin sihteeri, tutkimussihteeri, arkistosihteeri ja toimistosihteereitä.Tarkempaa tietoa organisaation eri toimijoista saat klikkaamalla alla olevan kaavion tekstejä.Arkistotoimen tehtävänä on muun muassa varmistaa asiakirjojen käytettävyys säilyttä asiakirjat turvallisesti märitellä asiakirjojen säilytysarvo hävittä tarpeeton aineisto luovuttaa pysyvästi säilytettävät asiakirjat Joensuun maakunta-arkistoon huolehtia asiakirjoihin liittyvästä tietopalvelusta.