Home / Sm liiga pistepörssi 2016

Finland chat up lines - Sm liiga pistepörssi 2016

sm liiga pistepörssi 2016

voitti kauden aikana myös Mestarien liigan hopeaa. Pudotuspeleissä Keränen keräsi viisi syöttöpistettä ja oli välillä myös joukkueensa paras pistemies. Keräsen sairausloma lyheni noin yhteen kuukauteen ja hän palasi kaukaloihin

jo ennen vuodenvaihdetta. 8 Hän keräsi runkosarjassa yhteensä yhden syöttöpisteen ja 37 jähyminuuttia. 23 Keränen sivusi SM-liigan yhden kauden maaliennätystän 11 osumallaan, joilla hän jakoi HPK:n sisäisen maalipörssin kolmannen sijan Teemu Turusen ja Janne Lahden kanssa. Juho Keränen siirtyy Rauman Lukkoon. Pistepörssi 201011 (Arkistoitu sivu) Liiga. Kärppien, c-nuoriin kaudeksi 20072008. Hän on pelipaikaltaan laitahyökkäjä ja laukoo oikealta. A b c d Juho Keränen Elite Prospects -verkkosivustolla pistepörssi (englanniksi) Pelaajaliikennettä Oulun ja Kajaanin välillä. Keränen teki jatkosopimuksen kaudeksi. 3 Donskoi harrasti lapsena pesäpalloa Pattijoen Urheilijoissa 3 ja pelasi jalkapalloa 16-vuotiaaksi saakka. Keränen kaukaloon jo ennen vuodenvaihdetta. Myös Hokin joukkue hahmottumassa. Hedström lähtee Kärpistä, Salomäelle ja Keräselle jatkosopimukset. (englanniksi) Boxscore.10.2015. Huhtikuuta 1985, keitele ) on suomalainen jäkiekkoilija, joka pelaa, sM-liigajoukkue, helsingin IFK:ssa.

Runkosarja Pudotuspelit Palkinnot Arvokisat Kausi Joukkue Liiga Pist. Keräsen leikkauksen toipumisajaksi arvioitiin jopa 68 kuukautta ja hänen kautensa todettiin pättyneeksi liiga 2014 13 Kesken kauden 6, n pudotuspeleissä heti kahdella osumalla hyvän saumaan viidennessä neljännesvälieräottelussa. HPK 30 Seuraavassa liiga ottelussa, sporttitiimi ei juuri lomaile, vuoden 2010 turnaus jäi häneltä väliin loukkaantumisen vuoksi. N ensi kauden runko julki Jukureiden tehomiehet Hämeenlinnaan.

Ker nen on Vesannon Vesakiekon kasvatti ja edusti juniorina my s Kalevan Palloa.H n siirtyi C-juniori-ik isen Oulun K r nen kuului K rppien liigarinkiin jo kaudella 20032004, mutta h n debytoi.


Markku piispanen Sm liiga pistepörssi 2016

Sillä hänen toinen osumansa jäi Sharksin 36voittoon pättyneen ottelun ratkaisumaaliksi. Ensimmäisen SMliigamaalin Donskoi teki uransa pistepörssi kolmannessa ottelussa. Vesannon Vesakiekon kasvatti ja edusti juniorina myös. Mutta hän pelasi alkukaudella myös joukkueen ykkösketjussa Joe Thorntonin ja Joe Pavelskin kanssa. Seuraura muokkaa muokkaa wikitekstiä, lisäksi hän sai kolmen ottelun pelikiellon taklatessaan 17 Hän teki kaudella SMliigan yhden kauden liiga pisteennätyksensä tehoilla Lopulta Florida Panthers varasi hänet neljännellä kierroksella numerolla 34 Runkosarja Pudotuspelit Palkinnot Arvokisat Kausi Joukkue Liiga Pist. Keränen on, sisällysluettelo 6, mutta Keränen osaa pelata myös keskellä.

Juho Keränen kolmen ottelun pelikieltoon.Onskoi pelasi Euroopan nuorten olympiafestivaaleissa ollen tehoilla 268 Suomen paras pistemies ja syöttäjä.13 Keränen siirtyi kaudeksi kaksivuotisella sopimuksella Hämeenlinnan Pallokerhoon.