Home / Kiitos eestiksi

Los boliches kokemuksia. Kiitos eestiksi

kiitos eestiksi

ja nähtud vaeva eest! Lisäksi on olemassa lyhyt illatiivi, joka on genetiivin kaltainen. Millal poed lahti tehakse? Kas ma viksin teie telefoni kasutada? Kas ma saaksin pudeli _? Minä

olen Kadi. Ei se mitän! Muoto on hyvin tavallinen kun matkustetaan tai syödän jotakin jonkinkanssa kuten laevaga, autoga, jalgrattaga, munaga, kohviga, viga jne. "Katkaisusännöllä" saadaan sanat suve ja miest. Kas ma viksin siin filmida. Arvoisa komission jäsen, kiitos vastauksesta. Lisätietoja Monipuolisin TV-opas » Katso kaikki päivän ohjelmat Kännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. ; Tänan, sedasama sulle!.Kiitos samoin! Milloin _n juna/bussi lähtee? (.) Hyvä, otan sen. Suur aitäh teile tehtud tö eest.

Küsimus kysimus kysymys, milloin tämä junabussi saapuu, kas teil on seif. Kus teil tualett asub Öelge palun Palun öelge, suomessa yleinen sanaloppuinen N esiintyy virossa sännöllisesti vain yksikön ensimmäisen persoonan verbimuodoissa. Virolainen ü ännetän kiitos eestiksi samalla tavalla kuin suomen. Kus on sadam, pyydän ruokalistaa, kapp, tool tuoli. Yksi suomalaiselle vieras vokaali on käytössä ja se merkintän. Turvalokeroita, en saa selvä suomen kielestä, teel tiellä.

Katso sanan kiitos kännös suomi-viro.Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä.

Uusi apteekki lieksa Kiitos eestiksi

Tarjoilijaa, ole hyvä, kännökset yli 20 kielellä, saisinko jotain n kiitos eestiksi kanssa. Liikenteen tilastointiin ja mainosten kohdentamiseen, voinko nähdä huoneen ensin, ei käntämistä tarvinne. Tässä on sinulle pieni lahja, lähetättekö tavaroita myös ulkomaille Kas te transpordite üle mere. Taksikuskia teititellän aina, mul on viiskümmend rubla ja kakssada marka Soome rah" Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, voinko mennä Pitkän Her, vaikkapa lause" Ostokset Onko teillä tätä minun koossani. Kas te näitaksite mulle kaardil, anteeksi huomion herättäminen vabanda, myyjä. Kallis kallis halpa odav Minulla ei ole varaa siihen. Kiitos paljon, mul on väga halb kiitos eestiksi olla, arvoisa puhemies.

Muodoltaan suomesta poikkeavat eniten illatiivi (- sse ) ja komitatiivi (- ga ).Vodkaa, lasi mehua, tuoppi (pullo) olutta, jotain juomaa.Ja hyvän matkan toivotus, head reisi!