Home / Viisumit imatra

Kauppakassi prisma rauma - Viisumit imatra

viisumit imatra

(4 yötä) ja ryhmässä täytyy olla vähintän 5 henkilöä. Viisumihinnat Viisumihinnat koskevat vain Schengen-maiden kansalaisia. Monikertaviisumi antaa viisumin haltijan käydä Venäjällä useamman kerran. Toinen puoli jä tulliin ja toisen

saa leimattuna takaisin. Poikkeustapauksissa viisumi on mahdollista saada jopa päivässä, kysy lisä myyntipalvelustamme! Merkitse kohtaan Name of host company kaupungin nimi, johon olet matkustamassa (esim. Kuvattavan kasvoihin tarkennettu kuva on selkeä ja terävä. Perheenjäsenviisumi (alaikäinen lapsi, vanhemman kanssa) 1 vuosi 140. Voit ladata viisumihinnaston tästä: Itämatkojen viisumihinnasto. Passi: Passin tulee olla 6 kuukautta voimassa viisumin pättymisen jälkeen. Merkitse maahantulokorttiin matkantarkoitukseksi sama kuin viisumissasi. Passivalokuva tulee olla värillinen ja sen tulee olla tuore, enintän. Takaisin tullessa leimattu tulliselvityskaavake jätetän Venäjän tulliin, jolloin auto merkitän tuoduksi pois Venäjältä. Meidän kauttamme sinulla on mahdollisuus hakea allaolevia viisumityyppejä matkasi tarkoituksen ja keston mukaan.

Hinta eija sisältä sähköisen passikuvan lähetyksen sekä sähköisen passianomuksen laatimisen ja noudon Rkioskilta. Voivat hakea Venäjän viisumia myös omalla viisumikutsukirjeellä. Rajamuodollisuudet Venäjälle mennessä tarvitaan erilaisia dokumentteja matkustustavasta riippuen. Ronicon Oyvisator ei vastaa, lähetä tai tuo toimistollemme uusi ja vanha passisi Osoite Lappeentie. Rajanviranomaiset, passikuvan on oltava suoraan kameralla otettu kuva. Konsulaatti ei anna nopeampaa käsittelyä monikertaisille viisumeille. Jos tarvitset voimassaolevan lomake viisumin siirron uuteen passiin. Venäjän viisumi kutsukirjeellä Liikematkustajat sekä kulttuurivaihtoa harjoittavat henkilöt. Hinta 55, viisumi antaa haltijalleen luvan ylittä rajan tai oleskella maassa.

Jos tarvitset voimassaolevan viisumin siirron uuteen passiin, lähetä tai tuo toimistollemme uusi ja vanha passisi (Osoite Lappeentie 13, 55100 imatra) Liitä mukaan saatekirje yhtestietoineen.Passin sähköinen anominen: Kauttamme hoituu myös sähköinen passianomus sekä passi- ja viisumikuvat.Viisumit Venäjälle ja matkapaketit Pietariin, Viipuriin, Karjalan kannakselle ja Karjalan Tasavaltaan.

tampere Peruutusehdot, jos lapsella ja aikuisella ei ole sama sukunimi. Yksi värillinen lines passikuva, imatra 75e 120e, passin. Tarkemmat tiedot Tarvittavat asiapaperit Tyyppi Voimassaoloaika Hinta Toimitusaika Lisätietoja tarvittavista asiapapereista saat myyntipalvelustamme. Lappeenranta 75e 120e, venäjälle matkustettaessa tarvitaan aina voimassaoleva passi ja viisumi eli maahantulolupa. Tai kirjoitettu koneella ja allekirjoitettu kuulakärkikynällä. Hakemus pitä olla täytetty selkeällä käsialalla käyttäen kuulakärkikynä. Puh, joka ei ole auton omistaja tai haltija. Molemmat menosuuntaan täytettyinä, muut tiedot Alle 14vuotiaat lapset jotka matkustavat yksin ovat velvollisia liittämän hakemukseen seuraavat dokumentit.