Home / Tallinnan laivamatkat

Lumia espanjaksi, Tallinnan laivamatkat, Norra lentoyhtiö

tallinnan laivamatkat

paketti. Tallink hotellien huonepalvelupaketit, huonepalvelupaketit Tallink hotelleissa, piristä hotellimatkaasi ja varaa huonepalvelupaketti - tilaus odottaa huoneessa saapuessasi. Yhtiöt kuten Eurolines sekä SuperBus tarjoavat erittäin edullisia matkoja esimerkiksi Riikaan tai

Vilnaan. Myöskin Tukholmasta on kattavat laivayhteydet Tallinnaan. Päivämatkan voit viettä halutessasi pelkästän satama-alueella esimerkiksi ostoksilla Sadamamarketissa tai viemällä koko perheen merimuseoon, jossa voi nauttia vaihtelevista näyttelyistä. Laivamatka Tallinnaan edullisesti, mitä kaikkea hyvä Tallinnan matka sisältä? Risteilyt ovatkin oiva vaihtoehto lyhyeen vierailuun Tallinnassa sekä hauskanpitoon laivalla. Tunnetuimmat laivayhtiöt Helsinki Tallinna välillä ovat ehdottomasti Viking Line, Tallink Silja sekä Eckero line. Valitse niistä kiinnostavin vaihtoehto ja matkusta Tallinnaan jo vaikka tänän! Tarjous sisältä märätyillä vuoroilla edestakaiset laivamatkat Helsinki-Tallinna kansipaikoin, yhden yön hotellin perhehuoneessa aamiaisineen sekä sisänpäsyliput koko perheelle valittuun suosikkikohteeseen Tallinnassa. Vanha kaupunki on täynnä keskiaikaista arkkitehtuuria sekä taidetta, kuten Goottisia kirkkoja, muureja sekä kapeita kujia. Laivalla, kuten tiedämme, niin näin suomalaisena helpon tapa matkustaa Tallinnaan Suomesta on ehdottomasti mennä sinne laivalla. Mikäli siis Tallinna on jo sinulle liiankin tuttu matkakohde, niin kannattaa seuranta posti harkita myös Liettuassa tai Latviassa vierailua Tallinasta käsin. Laivalla Tallinnaan päsee parhaimmillaan parissa tunnissa tai mahdollisesti voit yöpyä yhden yön laivassa ja aamulla aloittaa uuden päivän Tallinnassa. Tallinnan satamassa on kolme eri terminaalia, jotka ovat hieman eri etäisyyksillä. Tallinnaan on myöskin melko hyvät lentoyhteydet ympäri Euroopan.

Tallinnan laivamatkat

Terminaali A sekä B palvelevat Viking Linea. Tutustu alla oleviin risteilyvaihtoehtoihimme ja valitse juuri sinulle sopivin Tallinnan risteily. Tallink Express Hotel alk, lentosatamassa tai Tallinnan Eläintarhassa, lapsihotellivaraus. Tallinnan lentokentän paikallinen nimi on Lennujaam ja se sijaitsee noin 2km Tallinnan keskustasta eli lentokentältä päsee helposti keskustaan.

Katso tältä edullisimmat, tallinnan matkat.Päset Tallinnaan nyt rajoitetun ajan alkaen vain.


Tallinnan laivamatkat

Ja toinen tai useampi yö valitsemassasi Tallink Hotellissa. Oli kyseessä sitten risteily, tallinnan matkat sivusto haluaa puhelimet tehdä Tallinnaan matkailusta entistä helpompaa. Palvelut ovat varattavissa viimeistän 2 vuorokautta ennen lähtöä seuraaviin Tallinkin hotelleihin. Niin kuopio tältä sivustolta löytyy sinulle oikea vaihtoehto.

Tarjous voimassa.9.18 asti.Tämän jälkeen reippaimmat voivat sulatella herkkuja esimerkiksi kiipeämällä 50 metrin korkeudessa sijaitsevalle Toompean mäelle.