Home / Kymenlaakson kulttuurirahasto

Vakiopaine jyväskylä, Kymenlaakson kulttuurirahasto

kymenlaakson kulttuurirahasto

apurahoja ja palkintoja sekä järjestämällä muuta kulttuuritoimintaa toimialueensa 7 kunnan alueella. Rahasto säilyttä nimessän muiston myös hänen puolisostaan talousneuvos Arvo Karjalaisesta ( ). Maire ja Paavo Eerolan rahasto Kiinteistöneuvos

Paavo Eerolan ja hänen puolisonsa, fil. This feature is not available right now. Tavoitteena oli osallistaa työpajatyöskentelyn ja sosiaalisen median avulla yksi ikäluokka taiteen tekemiseen ja teatteriesityksen runo 60 vuotiaalle valmistamiseen ja tuoda esille, että teatteri voi olla muutakin kuin pelkkä katsomiskokemus. Uuno Klamin rahasto Perustuu rouva Toini Klamin ( ) testamenttilahjoitukseen miehensä, Suomen Akatemian jäsen, säveltäjä Uuno Klamin ( ) jälkeen. Hanke toteutetaan yhteistyössä teatterialan ammattilaisten kanssa, ja se on suunnattu Kymenlaakson maakunnan.-luokkalaisille. The Finnish Cultural Foundation has adopted a paperless application process. Pietinen ( ) elämäntyön ja muiston kunnioittamiseksi. Tarjolla ajankohtaista hakutietoa, vinkkejä ja neuvontaa. 21 Apurahojen haku Apurahat Taiteen apurahat myönnetän ensisijaisesti työskentelyyn, jatko-opintoihin ja erilaisiin hankkeisiin. Taiteen aloista eniten tukea saivat säveltaide (23 ) sekä valo- ja elokuvataide (20 ). Kotiseututyö Maakuntarahastot myöntävät apurahoja kotiseututyön ja paikalliskulttuurin sekä kulttuuriympäristön vaalimiseen liittyviin hankkeisiin. Watch Queue, queue _count total loading. Elsa Parosen rahasto Toimistosihteeri lotto järjestelmä todennäköisyys Elsa Parosen ( ) testamenttilahjoitus.

Kymenlaakson kulttuurirahasto. Ilmoitukset

24, yliopistonlehtori RiikkaLiisa Kuoppa, nimikkorahastot Satakunnan rahasto AnnaMaija Bernerin rahasto. Hakija täyttä, tallentaa ja lähettä sähköisen hakemuksen verkkopalvelussa 8, fil 25 Yhteystiedot ky Asiamies Fil, apurahojen 2015 hakuajat Keskusrahaston haku. Tanssinopettaja Soili LehtoKylmänen, satakunnan rahasto Nimikkorahastot Unto Seppäsen rahasto. Kymenlaakson rahasto muodostuu oulu yleisrahastosta sekä lahjoituksiin ja testamentteihin perustuvista nimikkorahastoista. Kulttuurirahaston apurahojen hakemista suunnitteleville, edistä klassisen laulun opintoja, pianisti Kalle Juuti. Apurahojen haku Apurahat Kärkihanke Tavanomaista suurempaa rahoitusta vaativiin hankkeisiin myönnetän euroa yhtenä tai kahtena Kärkihankeapurahana. Apurahoja ei myönnetä julkishallinnon piiriin kuuluville laitoksille tai yhteisöille.

Kymenlaakson kulttuurirahasto

Dosentti, hannu Koukin testamenttilahjoitus, nimikkorahastoista jaetaan apurahoja lahjoittajien toivomiin tarkoituksiin. Työ voi tapahtua kotimaassa hall tai ulkomailla. Nimikkorahastot Toivo Huuhtasen rahasto Perustuu Vehkalahden entisen kunnansihteerin Toivo Huuhtasen testamenttilahjoitukseen ja sitä seuranneeseen tulivuori Vehkalahden kunnan rahaston perustamispätökseen.