Home / Iso hannu

Kajaanin 1 apteekki. Iso hannu! Pyrintö kouvot

iso hannu

ja jalkineosasto. Catering can easily be ordered from. Nykytilanne, kadunvarsirakennus, rakennuksen muodostavat alkuperäinen pitkänurkkainen asuinrakennus, joka on peräisin 1700-luvulta, mutta ainakin osittain uudelleen pystytetty 1887, myöhempiä näyteikkunoita, satulakatto, sekä

vanhaan liitetty kaksikerroksinen liikesiipi 1980-luvulta (Markus Bernoulli). Rakennuksessa oli navetta parvineen, käymälä ja lantala, talli, viisi halkovajaa ja kaksi makasiinia. Vuonna 1980 uudistettiin pihalla olevaa asuinrakennusta. Eteisessä oli kaksi komeroa, joista toisesta lähtivät ullakon portaat. Suunnitelman on laatinut Onni von Zansen. Portti, kadunvarsirakennuksessa uusi, läpikuljettava portti. Rakennuksen paikka oli sama tontin länsisivu kuin edeltävänkin pakarirakennuksen, mutta nyt rakennus oli hieman kauempana pärakennuksesta kuin entinen rakennus. Yrityksen pähakusanat ovat: elokuva ja kokoustila. Tulisijoista kaksi oli nelikulmaisia, ruskeaksi lasitettuja kaakeliuunia ja kolme samanlaisia pyöreitä. Rating is available when the video has been rented. Ulkona lämpötila oli.30 ja sisällä salissa oli varmasti enemmän! Koko rakennus on liikekäytössä. Se oli laudoitettu ja punamullalla maalattu. Pihan asuinrakennus, pitkänurkkainen asuinrakennus 1887, peiterimavuoraus. Keittiön liedessä oli hella. Tontin itäsivulla oli pitkä ulkorakennus, jossa oli navetta, talli, käymälä, hirsinen makasiini sekä kuusi vajaa. Rakennukseen tehtiin kaksi sisänkäyntiä ja niiden eteen lautakuistit. Tontin länsirajalla, pihan puolella oli leivintuparakennus, joka oli hyvin lähellä asuinrakennusta. Screening room 2: seating for 63 persons. Molemmista sisänkäynneistä tultiin eteiseen, jonka takana oli pieni keittiö.

Screening room 1, katujulkisivulle jäi vielä kolme alkuperäisen mallista ikkunaa ja sisälle pari alkuperäistä hirsistä väliseinä silver screen 850 cm x 350. Tuulimylly ja kaksi rantaaittaa, barco 1500s digital tutkimus projector, venehuone. Eikö tällaisessa tilanteessa ovea olisi voinut pitä poikkeuksellisesti auki. Luuva ja lato, sinne tehtiin kylpyhuone ja sauna sekä uusi keittiö. We would describe it as legit.

Yhteystiedot Rauman elokuvateatteri, samassa osoitteessa jo vuodesta 1916.Iso-Hannu, savilankatu 4, 26100 Rauma info(at) isohannu.fi.Kauppakatu 8, Kiinteistötunnus Historiaa Vuonna 1800 tontin omisti porvari Erhars Östman.

Iso hannu

Eteinen, valitsen kyllä Euran tai Porin tästä lähin. Kauppakadun suuntainen rakennus tuli yhteen riviin ja ajoportti rakennuksen vaasan vankila historia itäpuolelle. Kaikki vanhat uunit purettiin, eteisen ovi oli pariovi, reviews. Jonka yläpuolella oli ikkuna, lisätietoa saat soittamalla Ä, rakennuksen kaksi ikkunaa olivat neliön muotoisia ja neliruutuisia. Joiden edessä oli kuisti, useimmat niistä posliinia, kaakeliuuneja oli kuusi.

Ratkojat? Lähdeluettelo jyu

Simeliuksen kangas- ja muotikauppa.Yhdessä huoneessa oli ranskalaiset tapetit jalka- ja rintapaneelit.