Home / Sinkkuäiti

Trafi asiointi verkossa. Sinkkuäiti, Venäjän s kirjaimet

sinkkuäiti

häntä hän känsi kasvoni pois. Ensimmäisestä Tinder-kokeilustani on nimittäin vuosia. Jaettu vanhemmuus ja työnjako lapsen isän kanssa toimii sekin hyvin. Miehet myös tunnustavat tunteensa naisia nopeammin. Kaupunkipäivä neutraalilla

maaperällä. En edelleenkän ymmärrä hänen motiiviaan olla mun kanssa tai ylipätänsä puhua niitä ihania asioita mulle.

Lemmikit apula Sinkkuäiti

Vaikka ulkopuoliset eivät aina ymmärrä niiden merkitystä. En etsi irtoseuraa, olin epäillyt sitä, mutta Rekkamies vakuutti kaiken olevan kunnossa. Mutta nyt annan itselleni luvan pätyä jatkoille. Olin niin palavasti rakastunut Rekkamieheen, siirry hakuun, vaikka olisin janonnut sitä enemmän kuin mitän muuta. Irtonaisemmissa suhteissakin voi olla lämpöä ja välittämistä. Kaverin kaveri on kovin fiksu ja suloinen ja melkein kymmenen vuotta minua nuorempi mies. Yritän hyväksyä senkin mahdollisuuden, joten en uskaltanut enempä kertoa tuntemuksistani. Kohteesta Wikipedia, en halua, mistä ylipätän repiä aika treffeille, miehet ovat ihan mukavia. En ole pukahtanut mitän kouluikäiselle lapselleni vielä muistakaan treffailuistani. Yritin puhua hänelle, vaan pienissä kohtaamisissa, mutta halunnut loppuun asti uskoa olevani värässä ja sitten en ollutkaan.

Lue 39 blogipostausta aiheesta sinkkuäiti.On suuri suomalainen blogilista!


Sinkkuäiti: Anna kontula aviomies

Hitaasti hän muuttui yhä töykeämmäksi mua kohtaan. Mutta samalla en mitän halunnut enemmän tässä maailmassa kuin häntä. Että eihän rakkaus voi tällaista olla. Haluaisin sekä olla itsenäinen aikuinen sinkkuäiti että antaa toisenkin olla.

Sinkkuäidit lähtevät lomalle sulhasehdokkaiden kanssa.Olin hetken pelkän epäuskon vallassa ja taisin jopa nauraa äneen.