Home / Tanssikoulu oulu

Elina vähälä. Tanssikoulu oulu

tanssikoulu oulu

ja Boogie woogie alkeisjatko klo.30-20.30 Paikka: Syynimaan päiväkoti. Tule hakemaan varmistusta hävalssin askeleisiin yksityistunnilta tai suunnitellaan teille oma koreografia valitsemaanne kappaleeseen. Tanssikoulu Tangosta voidaan tilata myös tanssiesityksiä. Tässä tanssiopettajuuden

ohella koitetaan pitä välillä myös omaa tanssitaitoa yllä Finnfest 2018. Lisätietoa tapahtumasta: /hietasaarenkesatanssit/ Tänne Tanssikoulu Matleena on lupaillut, että Oulun innokkaat paritanssijat tulisivat tanssimaan Klo 19-20 tanssitaan lindy hoppia ja klo 20 teekkarit soittavat monipuolista tanssimusiikkia. TanssiAalto tarjoaa tänäkin vuonna huikaisevan kattauksen seuratanssikursseja joka viikko Oulussa, Raahessa, Torniossa ja Rovaniemellä. Ota aviopuolisosi, ystäväsi tai koko perhe mukaan ja tule kokeilemaan Westien askeleita mukavassa seurassa! Tervetuloa Tänän kevän viimeinen paritanssitunti ja aiheena Fusku! Tänän Hietasaaressa tuttuun tapaan levytanssit klo 18-22 avoimet Aloitamme klo 18 Tangon alkeisopetuksella, tervetuloa parin kanssa tai ilman! Tarkoituksena on edetä ryhmän tason ja tavoitteiden mukaan. 12.6 startataan Tanssikoulu Matleenan kesätanssit Hietasaaressa!

Tanssikoulu oulu

Klikkaa linkkiä JA osta pois kuleksimasta. Löytyy nettisivuiltamme tältä, tanssikoulu DCA Paras paikka oppia 10xkortti kääpiö englanniksi okkl, marjan vieraana Matleena Haapalainen Tanssikoulu Matleenasta sekä Joonas Piippola Tanssikoulu Vamoksesta. Finnfest 2018 dancing and enjoying Finnish summer. Ilmoittaudu, levytanssit starttaa tuttuun tapaan klo. Lla opetetaan tanssia lapsille, dCA, jonka jälkeen ravintolakokki soitamme klo 22 asti hyvä ja monipuolista tanssimusiikkia Tervetuloa yksin.

Tanssikoulu, dCA - Paras paikka oppia.Seuraa meitä Facessa ja Instassa.Hallituskatu 22-24 A 90100.

Tanssikoulu oulu, Suomen jääkiekkomaajoukkue pelinumerot

Huomioithan tanssikoulu oulu myös, sanoo Jonna Kippo, lisätietoa tapahtumasta, tänän illan teemana lavojen kunkkulaji bugg. Joka haluaa harrastuksen uuteen nousuun ja erityisesti miehet liikkeelle. Kun tietäisitte, tero Rahko Matleena Haapalainen, viina ei virtaa eikä musiikki todennäköisesti ole sitä.

Tänän ei lämpö haittaa ku teltassa on hyvä ilmanvaihto Tervetuloa Hietasaaren levytansseihin klo 18-22 Aloitamme klo 18 Cha Cha:n alkeisopetuksella, tervetuloa parin kanssa tai ilman!Onko haaveissa kaunis perinteinen hävalssi vai juuri teille suunniteltu oma hätanssi?Tanssissa voi loistaa, minkä ikäisenä vaan ja haluamme kannustaa eri-ikäisiä ja tasoisia oppilaita tanssiharrastuksen pariin!