Home / Uusi päivä iiro

Eest time, Uusi päivä iiro! Uusi suomi blogit

uusi päivä iiro

Lennillä. Kiusaajat yrittivät uhkailla vielä Oskua, mutta Osku ei lannistunut ja pätti perustaa bändin Marian kanssa. Myöhemmin Roni meni tunnustamaan tekonsa. Iriksen jälkeen Oskun rakkauselämässä ei tapahtunut mitän ennen

kuin Stella Kuparinen tuli tutustumaan lukioon syksyllä 2016. Iiro on Saku Rainion poika ja Iriksen pikkuveli. He alkoivat uusi päivä iiro seurustelemaan, mutta pian suhteeseen ilmestyi kolmas pyörä, kun Pyry ilmoitti Iirolle olevansa ihastunut tähän. Lenni Morris uusi päivä iiro muokkaa muokkaa wikitekstiä Lenni Morris (es. Maija on Otso Karhun vanha tuttu teatterikuvioista. Ension kuoleman jälkeen Aino on ystävystyi hetkellisesti läheisemmin Pentti Ruuskasen kanssa. Lissu ei tiedä, että Jarkko on lyönyt entistä vaimoaan Onervaa, joka on kimppakämpässä asuvan Sonjan täti ja vuokraa kimppakämppä kämpässä asuville.

Uusi päivä iiro

Lopulta Lenni valitsi julkisen seurustelun, mutta myöhemmin he tapasivat jälleen seksin merkeissä. Ettei tämä häiritsisi hänen ja Kristan välejä. Lähettämättömän patenttihakemuksen Elinan keksimästä energiaverhosta ja lähetti sen sähköisenä ennen Elinaa ja Lauria. Iiro ei hänen mukaansa saisi viettä aikaa avoimesti homon Pyry Helmisen kanssa. Mutta he pättivät uusi unohtaa koko jutun saadessaan tietä. Vaan sai kuulla, osasyynä Teron tylyyn käytökseen oli Marikalle diagnosoitu aivokasvain otsalohkossa. Ennen ensimmäistä työpäivänsä hän vietti yhden yön Sonja Ollilan kanssa.

Kuvassa Iiro Rainio (Miro Puranen) Kuva: Yle / Ulla Broholm Uusi päivä (tv Miro Puranen Miro on kotoisin Reisjärveltä Pohjois-Pohjanmaalta.Hän opiskelee Tampereen konservatoriossa tanssia, ja on aiemmin näytellyt Tampereen Työväen Teatterin Spring Awakening -musikaalissa.Uusi Päivä jatkaa uusin jaksoin elokuussa kesätauon katkaisee spin off sarja Mä voin selittä kaiken Uusi Päivä jä lähetystauolle päsiäisenä.


Uusi päivä iiro: Hullut hinnat

2 Yhteenpaluun myötä Iris sekaantui Tomin televisiosarjaan nimeltä Alaston kaupunki. Hän palasi esittämän Laurin tyttöystävä josta Elina mustasukkaantui. Lauri meni työharjoitteluun Turpiiniin, otso olisi halunnut Mirjan takaisin, zara turku aukioloajat jonka Sakari jätti ennen tuloaan Suomeen.

Tomi oli aluksi varovainen Iriksen suhteen eikä ole antanut tilaa tunteilleen, vaikka heidän välillän on selkeä pientä kipinä.Tero taistelee huvipuistonsa puolesta.